Hozd ki a legtöbbet weboldaladból!
Ha weboldalad valamiért nem úgy működik, ahogy szeretnéd, érdemes felderíteni a leggyengébb láncszemet, és kiiktatni vagy megerősíteni azt.

Pörgesd fel weboldalad teljesítményét!

 

Weblapod nem teljesíti a hozzá fűzött reményeket; nem látogatják annyian, amennyien szeretnéd, vagy látogatják ugyan, de nem jutnak el az ajánlatkérő űrlap kitöltéséig?

Ha nem vagy elégedett a weboldalad teljesítményével, érdemes feltérképezni, hol, melyik ponton veszíti el a látogató figyelmét.

Segítünk a látogató fejével gondolkodni

 

Nem azt kell közölni a látogatóval, amit fontosnak tartunk, hanem amit ő tart annak. Ha nem tudod, látogatóid mit olvasnak el weboldalon, honnan hova kattintanak, és hol zárják be a honlapot, érdemes teljes körűen átvizsgáltatni azt.

Ha ránk bízod a weboldal-átvilágítást, több szempont alapján – keresőoptimalizálás, forráskód, webergonómia stb. – is megvizsgáljuk azt, illetve elemzést készítünk a látogatók viselkedéséről.

Spórolj az elemzés költségein!

Céges weblapod elemzésével és hibáinak feltárásával máris hozzáláthatsz a hiányosságok kiküszöböléséhez, és hatékonyabbá teheted oldaladat.

Az elemzés mellett a javítást is ránk bízhatod: sőt, ha velünk készítteted el a javításokat, az elemzés árát levonjuk a költségeiből.

Ajánlatkérés

Kérj most ingyenes ajánlatot!
Pontosan tudjuk, mi tesz egy weboldalt vonzóvá, hitelessé és könnyen kezelhetővé.
  • Segítünk, hogy az érdeklődők rátaláljanak cégedre
  • A határidőket kötelezően betartandó szabályként kezeljük
  • Tudjuk, mi kell a látogatónak
Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye és elégedettsége kiemelten fontos számunkra, hosszú távban gondolkozunk. Akkor lesz a vállalkozásunk sikeres, ha mi is sikerhez segítjük megrendelőinket.