Legyél az első találat a keresőkben!

Amikor információ után kutatunk az interneten, általában a legegyszerűbb megoldást választjuk: begépeljük a keresett termék nevét a keresőbe, és az első néhány találat közül választunk. Ha pedig ezek közül valamelyik elnyeri a tetszésünket, az ötödik vagy a tizedik találatot már meg sem nézzük.

kényelmes Webáruház

Előzd meg a konkurenciát a rangsorban!

Hiába kínálsz jobb terméket, mint a konkurencia, ha az érdeklődő el sem jut a honlapodig, hogy megnézhesse. Ezért mindent meg kell tenni azért, hogy a keresők minél előkelőbb helyre sorolják a weblapod.

Ezt úgy érheted el, ha a kifejezések, amelyekre az érdeklődők leggyakrabban keresnek, minél többször megjelennek honlapod szöveges tartalmaiban: a cikkekben, a címekben, a kategóriák neveiben..

meg a konkurenciát a rangsorban!

és olvasmányos szövegek

Keresőbarátnak és olvasmányos szövegek

Nem könnyű olyan szöveget írni, amely egyszerre keresőbarát és olvasmányos. Hiszen hiába vannak tele szövegek a megfelelő kulcsszavakkal, ha ettől azok szinte élvezhetetlenné és magyartalanná válnak.

Az érdeklődő nem olvas tovább, hanem máshol keresgél információ után. Ezért célszerű a weblaptartalom keresőoptimalizálását profikra bízni.


Keresőbarát honlapot készítünk neked

Ha ránk bízod weblapod vagy webáruházad elkészítését, mi nemcsak egy felhasználóbarát és esztétikus oldalt készítünk neked.

Arról is gondoskodunk, hogy az a megfelelően elhelyezett kulcsszavaknak köszönhetően előkelő helyezést érjen el a keresőkben.

honlapot készítünk neked