Legyél az első találat a keresőkben!

Amikor információ után kutatunk az interneten, általában a legegyszerűbb megoldást választjuk: begépeljük a keresett termék nevét a keresőbe, és az első néhány találat közül választunk. Ha pedig ezek közül valamelyik elnyeri a tetszésünket, az ötödik vagy a tizedik találatot már meg sem nézzük.

layout styles

Előzd meg a konkurenciát a rangsorban!

Hiába kínálsz jobb terméket, mint a konkurencia, ha az érdeklődő el sem jut a honlapodig, hogy megnézhesse. Ezért mindent meg kell tenni azért, hogy a keresők minél előkelőbb helyre sorolják a weblapod.

Ezt úgy érheted el, ha a kifejezések, amelyekre az érdeklődők leggyakrabban keresnek, minél többször megjelennek honlapod szöveges tartalmaiban: a cikkekben, a címekben, a kategóriák neveiben..


Keresőbarátnak és olvasmányos szövegek

Nem könnyű olyan szöveget írni, amely egyszerre keresőbarát és olvasmányos. Hiszen hiába vannak tele szövegek a megfelelő kulcsszavakkal, ha ettől azok szinte élvezhetetlenné és magyartalanná válnak.

Az érdeklődő nem olvas tovább, hanem máshol keresgél információ után. Ezért célszerű a weblaptartalom keresőoptimalizálását profikra bízni.

style switcher

layout styles

Keresőbarát honlapot készítünk neked

Ha ránk bízod weblapod vagy webáruházad elkészítését, mi nemcsak egy felhasználóbarát és esztétikus oldalt készítünk neked.

Arról is gondoskodunk, hogy az a megfelelően elhelyezett kulcsszavaknak köszönhetően előkelő helyezést érjen el a keresőkben.

Az alábbi vállalkozások már minket választottak

Büszkék vagyunk partnereink sikereire!