Hozd ki a legtöbbet weboldaladból!

Ha weboldalad valamiért nem úgy működik, ahogy szeretnéd, érdemes felderíteni a leggyengébb láncszemet, és kiiktatni vagy megerősíteni azt.

layout styles

Pörgesd fel weboldalad teljesítményét!

Weblapod nem teljesíti a hozzá fűzött reményeket; nem látogatják annyian, amennyien szeretnéd, vagy látogatják ugyan, de nem jutnak el az ajánlatkérő űrlap kitöltéséig?

Ha nem vagy elégedett a weboldalad teljesítményével, érdemes feltérképezni, hol, melyik ponton veszíti el a látogató figyelmét.


Segítünk a látogató fejével gondolkodni

Nem azt kell közölni a látogatóval, amit fontosnak tartunk, hanem amit ő tart annak. Ha nem tudod, látogatóid mit olvasnak el weboldalon, honnan hova kattintanak, és hol zárják be a honlapot, érdemes teljes körűen átvizsgáltatni azt.

Ha ránk bízod a weboldal-átvilágítást, több szempont alapján – keresőoptimalizálás, forráskód, webergonómia stb. – is megvizsgáljuk azt, illetve elemzést készítünk a látogatók viselkedéséről.

style switcher

layout styles

Spórolj az elemzés költségein!

Céges weblapod elemzésével és hibáinak feltárásával máris hozzáláthatsz a hiányosságok kiküszöböléséhez, és hatékonyabbá teheted oldaladat.

Az elemzés mellett a javítást is ránk bízhatod: sőt, ha velünk készítteted el a javításokat, az elemzés árát levonjuk a költségeiből.

Az alábbi vállalkozások már minket választottak

Büszkék vagyunk partnereink sikereire!