Szerezz több vevőt céges weblapoddal!

Azok a cégek, amelyeknek nincs honlapja, jelentős hátránnyal indulnak a versenytársakkal szemben. Bármilyen termékre vagy szolgáltatásra van szükségünk, ma már elsősorban az interneten nézünk utána.

kényelmes Webáruház

Felhasználóbarát honlap követelményei

Ha weboldalad átláthatatlan, túlzsúfolt, lassan töltődik be, nehéz megtalálni a legfontosabb információkat, vagy épp a tartalom nem hiteles, a látogató már tovább is áll. Ezért a fenti szempontokat mind figyelembe kell venni a honlap elkészítésekor.

Így érdemes a feladatot profikra bízni, hiszen az oldal csak így töltheti be valódi funkcióját, azaz hozhat a cégnek számtalan új ügyfelet..

honlap követelményei

grafika ma már elengedhetetlen

Vonzó grafika ma már elengedhetetlen

Bár természetesen a weboldal tartalma a lényeg, a formáról sem szabad megfeledkezni. Hiszen, ha a weboldal színei kellemetlenek, a betűk olvashatatlanul kicsik, túl cikornyásak a feliratok, a szöveg és a háttér kontrasztja nem elég nagy, így előbbi neheze

Szintén zavaró, ha a weboldal tartalma csak asztali PC-n vagy notebookon jelenik meg jól kezelhető formában; okostelefonon és táblagépen viszont már nem. Ha célcsoportja elsősorban az utóbbi két eszköz segítségével internetezik, azonban nem szeretne külön


Weboldalad folyamatos frissítést igényel

Egy weboldalt folyamatosan frissíteni kell, ha azt szeretnéd, hogy a látogatók rendszeresen visszatérjenek. Hiszen lehet, hogy az érdeklődő a vásárlást későbbre tervezi, egyelőre csak informálódik; mivel érdekli a téma, szívesen olvasgat róla.

Belőle is lehet később vevő, így érdemes megfogni; meggyőzni arról, hogy érdemes időről időre ismét felkeresnie weboldalunkat, hiszen mindig talál rajta valami újdonságot.

folyamatos frissítést igényel

vagy nélküle

Adminnal vagy nélküle

Ha nem értesz az informatikához, egyszerűen nem érdekel, másra szeretnéd szánni az időd, és külön IT-s kollégát sem szeretnél alkalmazni, bízd ránk weboldalad üzemeltetését, folyamatos karbantartását, aktualitását, és a felmerülő hibák elhárítását!

Ha saját kezedben tartanád a szerkesztést, arra is van lehetőség. Oldalainkat igény szerint WordPress tartalomkezelő rendszerben készítjük, így a 2 órás személyes betanítás után te is egyszerűen kezelheted, különösebb informatikai jártasság nélkül.