Hogyan lehet tökéletes a cégbemutató weboldal?

Hogyan lehet tökéletes a cégbemutató weboldal?

A cégbemutató weboldal kiemelt fontosságú az internetes jelenlétben. Olyan, mint egy digitális névjegy. Gyakran ez az első felület, ahol a leendő ügyfelek, munkatársak, megbízók megtalálhatnak minket. Mitől lesz egy ilyen honlap tökéletes? Mutatjuk!

A legfontosabb a precíz kivitelezés

Cégbemutató weboldalt készíteni szinte bárki tud. Az interneten néhány kattintással elérhetők különböző sablonok. Ezek segítségével gyakran szinte ingyen is elkészülhetnek a megfelelő weblapok. Miért mondjuk mégis, hogy szakemberre kell bízni a weboldalkészítést?

  • Az ingyenes weboldalkészítők rengeteg felesleges adatot és sablont tartalmaznak. Emiatt lassabb lehet a betöltési sebességük és a keresőmotorok is hátrébb sorolják őket. 

  • A kezdeteknél kiemelten fontos, hogy ne legyen hiba. Ha a cég fejlődik, a weboldalt is fejleszteni kell. Ez csak akkor lesz zökkenőmentes folyamat, ha már eleve gondoskodunk a precíz kivitelezésről.

  • Az első lépések sokkal gyorsabbak, ha szakértő segítségünk van hozzájuk. 

A megfelelően beállított, szakmailag helyesen kivitelezett honlapot később viszonylag könnyű módosítani. Ha megfelelően választunk weboldalkészítéssel foglalkozó céget, olyan megoldást találnak nekünk, amely segítségével könnyen és biztonságosan, akár mi magunk is tudjuk szerkeszteni a honlap egy részét vagy egészét. 

Mit kell tartalmaznia a cégbemutató weboldalnak?

Vannak kötelező, praktikus és hasznos tartalmi elemek. Ahhoz, hogy megfeleljünk a különböző törvényi szabályozásoknak, egy sor tartalmi elemnek feltétlenül szerepelnie kell az oldalon. Ilyen például a honlap üzemeltetőjének a neve és adatai, illetve az adatvédelmi szabályzat is. 

Praktikus okokból érdemes megfelelő elérhetőségeket, ha releváns, akkor portfóliót, referencialistát vagy akár árlapot, céges katalógust is közzétenni. 

A blogok, cikkek, hírek is fontos elemei a cégbemutató weboldalnak. Keresőoptimalizálás szempontjából a rendszeresen bővülő, jól strukturált, releváns tartalom nagyon fontos. Ezt pedig a legkönnyebb akkor elérni, ha bizonyos időközönként hosszabb tartalmakat, cikkeket, videós anyagokat is megosztunk az oldalon. 

Lehet a meglévő is tökéletes?

Szerencsére a legtöbb meglévő oldal is továbbfejleszthető és kibővíthető, ha arra van szükség. A weboldalaudit segítségével akár itt, a Webrollingnál is szűrni tudjuk a legfontosabb weboldalkészítési hibákat. A meglévő honlap is fejleszthető, ha pontosan feltérképeztük, mik azok a pontok, ahol bevatkozásra lehet szükség. 

Mi nem csupán weboldalkészítéssel, de tárhely- és szerverszolgáltatással is foglalkozunk. Ennek köszönhetően nemcsak magát a honlapot, de annak teljes, fizikai hátterét is magas szinten tudjuk kezelni. Nálunk nem kell tartani az adatvesztéstől vagy kommunikációs nehézségektől. A weblap minden egyes részlete jó kezekben van. 

A gyors, tartalmas és üzembiztos céges weboldalak könnyen és hatékonyan hoznak látogatókat és segítik az üzlet menetét. A szakemberek munkája garancia arra, hogy az elkészült munka hosszú távon is a cég fejlődését szolgálja.

Üzenet küldés

Töltsd ki az űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk neked!

Add meg a neved
Add meg az emailed helyesen
Add meg a tárgyat helyesen
Add meg az üzenetet helyesen