Szerezz több vevőt céges weblapoddal!

Azok a cégek, amelyeknek nincs honlapja, jelentős hátránnyal indulnak a versenytársakkal szemben. Bármilyen termékre vagy szolgáltatásra van szükségünk, ma már elsősorban az interneten nézünk utána.

Felhasználóbarát honlap követelményei

 

Ha weboldalad átláthatatlan, túlzsúfolt, lassan töltődik be, nehéz megtalálni a legfontosabb információkat, vagy épp a tartalom nem hiteles, a látogató már tovább is áll. Ezért a fenti szempontokat mind figyelembe kell venni a honlap elkészítésekor.

Így érdemes a feladatot profikra bízni, hiszen az oldal csak így töltheti be valódi funkcióját, azaz hozhat a cégnek számtalan új ügyfelet..

Vonzó grafika ma már elengedhetetlen

 

Bár természetesen a weboldal tartalma a lényeg, a formáról sem szabad megfeledkezni. Hiszen, ha a weboldal színei kellemetlenek, a betűk olvashatatlanul kicsik, túl cikornyásak a feliratok, a szöveg és a háttér kontrasztja nem elég nagy, így előbbi nehezen kivehető, a grafika bántja a szemet, a látogató ugyancsak gyorsan bezárja.

Szintén zavaró, ha a weboldal tartalma csak asztali PC-n vagy notebookon jelenik meg jól kezelhető formában; okostelefonon és táblagépen viszont már nem. Ha célcsoportja elsősorban az utóbbi két eszköz segítségével internetezik, azonban nem szeretne külön weblapot készíttetni a számukra, válassza a responsive designt! Így „intelligens” weboldala alkalmazkodik majd ahhoz az eszközhöz, amelyen épp böngészik, és arra optimalizálja magát.

Weboldalad folyamatos frissítést igényel

Egy weboldalt folyamatosan frissíteni kell, ha azt szeretnéd, hogy a látogatók rendszeresen visszatérjenek. Hiszen lehet, hogy az érdeklődő a vásárlást későbbre tervezi, egyelőre csak informálódik; mivel érdekli a téma, szívesen olvasgat róla.

Belőle is lehet később vevő, így érdemes megfogni; meggyőzni arról, hogy érdemes időről időre ismét felkeresnie weboldalunkat, hiszen mindig talál rajta valami újdonságot.

Adminnal vagy nélküle

 

Ha nem értesz az informatikához, egyszerűen nem érdekel, másra szeretnéd szánni az időd, és külön IT-s kollégát sem szeretnél alkalmazni, bízd ránk weboldalad üzemeltetését, folyamatos karbantartását, aktualitását, és a felmerülő hibák elhárítását!

Ha saját kezedben tartanád a szerkesztést, arra is van lehetőség. Oldalainkat igény szerint WordPress tartalomkezelő rendszerben készítjük, így a 2 órás személyes betanítás után te is egyszerűen kezelheted, különösebb informatikai jártasság nélkül.

Ajánlatkérés

Kérj most ingyenes ajánlatot!
Pontosan tudjuk, mi tesz egy weboldalt vonzóvá, hitelessé és könnyen kezelhetővé.
  • Segítünk, hogy az érdeklődők rátaláljanak cégedre
  • A határidőket kötelezően betartandó szabályként kezeljük
  • Tudjuk, mi kell a látogatónak
Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye és elégedettsége kiemelten fontos számunkra, hosszú távban gondolkozunk. Akkor lesz a vállalkozásunk sikeres, ha mi is sikerhez segítjük megrendelőinket.