Legyen mindig elérhető a weboldalad!
Fontos, hogy az oldal potenciális vásárlói számára folyamatosan elérhető legyen; hiszen ha egy hiba miatt valamiért épp nem tudnak rendelni, nem biztos, hogy később újra megpróbálják.

Ne várasd meg látogatóid!

 

Gyors, SSD-alapú tárhelyszolgáltatásunkkal gondoskodhat arról, hogy weblapod minden eleme azonnal betöltődjön. Az internetfelhasználóknak egyre drágább az ideje: mindössze néhány másodperc kell ahhoz, hogy eldöntsék, nyújt-e számukra bármi hasznosat az adott weboldal.

Ha ez alatt a rövid idő alatt a weboldal minden eleme meg sem jelenik rendesen, már be is zárták.

Ne hagyd elveszni a fontos információkat!

 

Ne kockáztasd meg, hogy egy rendszerhiba vagy -leállás miatt a fontos ügyféladatok és a megrendelések részletei elvesszenek.

Folyamatos biztonsági mentéssel gondoskodunk arról, hogy a létfontosságú információk mindig hozzáférhetőek legyenek, probléma esetén is.

Védekezés a támadások ellen

Szinte bármilyen tevékenységet is végezz az interneten, fennáll annak a kockázata, hogy egy honlap megnyitásával vagy egy szoftver letöltésével vírusok és kémprogramok támadásának tedd ki a számítógéped.

Megfelelő védelemre van szükséged ezek ellen, hiszen ellenkező esetben fontos adatokat veszíthetsz, honlapod tartalma megsérülhet, és számítógéped jelentősen lelassulhat, sokkal hosszadalmasabbá téve a munkát.

Mérjük hányan nézik a weblapod!

 

Ahhoz, hogy céges weblapod hatékony vevőszerző eszközzé változzon, folyamatosan aktualizálni és fejleszteni kell. A látogatói statisztikák biztosítják annak lehetőségét, hogy feltérképezhessük, hányan nézik oldalunkat, illetve mikor és pontosan mit néznek rajta.

Így a rosszul teljesítő aloldalakat átstrukturálhatjuk, a frissítéseket pedig a megfelelő időpontra ütemezhetjük.

Ajánlatkérés

Kérj most ingyenes ajánlatot!
Pontosan tudjuk, mi tesz egy weboldalt vonzóvá, hitelessé és könnyen kezelhetővé.
  • Segítünk, hogy az érdeklődők rátaláljanak cégedre
  • A határidőket kötelezően betartandó szabályként kezeljük
  • Tudjuk, mi kell a látogatónak
Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye és elégedettsége kiemelten fontos számunkra, hosszú távban gondolkozunk. Akkor lesz a vállalkozásunk sikeres, ha mi is sikerhez segítjük megrendelőinket.