Szerezz vevőket nonstop!
Nagy előnnyel indulhatunk a versenytársakkal szemben, ha vásárlóink kényelmesen, gyorsan és egyszerűen rendelhetnek tőlünk – otthon, a kanapéban ülve, néhány kattintással.

Bolt ahova nem kell értékesítő

A webáruház nem más, mint egy „nonstop bolt”, amely folyamatosan fogadja a megrendeléseket, és még értékesítőt sem kell alkalmazni a működtetéséhez. Ráadásul így az ügyfelek úgy vásárolhatnak, hogy be sem kell térniük üzletébe, ami főként akkor nagy előny, ha az egy kevésbé könnyen megközelíthető helyen vagy épp egy kis faluban működik.

Érdemes a lehető legtöbbet kihoznia cége internetes jelenlétéből, és egy profi honlap mellett egy hatékony webáruházat is üzemeltetnie.

Mobil eszközökön már többen vásárolnak

A vásárlások több mint fele ma már mobil eszközökről, okostelefonokról és táblagépekről érkezik; ne maradj le ezekről a vevőkről! Ne rémítsd el őket azzal, hogy webshopod tartalma csak notebookon vagy asztali PC-n jelenik meg jól kezelhető formában!

A responsive nézet „intelligensen” alkalmazkodik ahhoz az eszközhöz, amelyen webáruházad böngészi az érdeklődő, és arra optimalizálja magát.

Webáruházad karbantartását is vállaljuk

Azonban nem elég elkészíttetni, karban is kell tartania a Webáruházat. Fontos, hogy az érdeklődők mindig elegendő és aktuális információkat találjanak az egyes termékekről, illetve azok rendelkezésre állásáról.

Amennyiben velünk készítteted el online áruházad, annak folyamatos frissítését, karbantartását is ránk bízhatod. Így neked nem kell erre időt szánni, és foglalkozhatsz azzal, amit valóban szeretsz, és amihez igazán értesz.

Legyünk a keresők élén

Webáruházad ügyfélkapcsolat-kezelő vagy vállalatirányító rendszerével összekötve egyetlen megrendelés sem vész el.

A keresőoptimalizálásnak köszönhetően pedig az adott termék iránt érdeklődő potenciális vásárló a te ajánlataidat fogja megfontolni először.

Ajánlatkérés

Kérj most ingyenes ajánlatot!
Pontosan tudjuk, mi tesz egy weboldalt vonzóvá, hitelessé és könnyen kezelhetővé.
  • Segítünk, hogy az érdeklődők rátaláljanak cégedre
  • A határidőket kötelezően betartandó szabályként kezeljük
  • Tudjuk, mi kell a látogatónak
Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye és elégedettsége kiemelten fontos számunkra, hosszú távban gondolkozunk. Akkor lesz a vállalkozásunk sikeres, ha mi is sikerhez segítjük megrendelőinket.